COMUNITĂŢI ŞCOLARE ÎN ACŢIUNE: CREAREA CONDIŢIILOR PENTRU PERSISTAREA ÎN ŞCOALĂ A ELEVILOR DIN FAMILIILE SOCIAL-VULNERABILE

efscaContinuă implementarea proiectului Comunităţi şcolare în acţiune: crearea condiţiilor pentru persistarea în şcoală a elevilor din familiile social-vulnerabile. Începînd cu data de 15 septembrie  vor fi efectuate vizite de monitorizare în 20 de instituţii implicate în proiect.  Monitorizarea se va efectua în baza instrumentelor elaborate pentru formatori şi echipa de implementare.  În timpul vizitelor se va discuta cu profesorii, elevii, facilitatorii cercurilor, se va asista la activităţile extracurriculare, formatorii vor veni cu sugestii şi recomandări pentru îmbunătăţirea activităţii.

Recent, echipa de proiect a avut  o întrunire cu dna Daniela Bolganschi, reprezentantul Institutului pentru o Societate Deschisă de la Budapesta, Marina Sclifos, Silvia Ursu, reprezentanţi ai Fundaţiei Soros Moldova. În cadrul acestei întruniri a fost efectuată o succintă prezentare a proiectului pe activităţi şi rezultate, paşii care urmează, succese, probleme.
Colaborarea eficientă dintre echipele comunitare şi echipa proiectului va contribui la implementarea cu succes a activităţilor ulterioare.

Lilia Nahaba,

Coordonator proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *