!! În atenția cadrelor de conducere din instituțiile de învățământ general

Stimați colegi,

🧑‍🎓Centrul Educațional PRO DIDACTICA anunță înregistrarea la programul de formare EVALUAREA CALITĂȚII ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL GENERAL (LIMBA RUSĂ), program acreditat de Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Educație și Cercetare.

Cursul, destinat cadrelor manageriale din instituții de învâțământ general preuniversitar se va desfășura online în luna martie curent (activități sincron –15, 17, 20, 22 martie, orele: 14:30-17:00).

✔ Formatori: Lucia Argint-Căldare, Alexei Șevciuc. Limba de instruire: limba rusă.

🎯 Cursul oferă un suport metodologic ce ține de managementul calității în educație și, în parte, vine în întâmpinarea managerilor școlari în procesul de realizare a rapoartelor anuale de activitate – atât a instituțiilor de învățământ general, cât și a cadrelor de conducere. În special, cursul va fi util conducătorilor instituțiilor care în anul școlar 2022-2023 vor fi supuse evaluării externe în vederea acreditării sau evaluării externe periodice.

Costul programului constituie 560 lei.

💻 Instruirea se va realiza online. La finalul cursului se oferă certificat de absolvire.

Numărul de credite obținute: 6.

Pentru înregistrarea, vă rugăm să accesați link-ul: https://forms.gle/qXYNMreviCGK4aXB9

⏰Înregistrarea este deschisă până pe 13 martie curent.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina: http://prodidactica.md/servicii/ sau contactați-ne la numărul de telefon: 022 54 19 94.

Persoană de contact: Lilia NAHABA, coordonator program.