DEZVOLTAREA PROFESIONALA A MANAGERILOR DIN GRADINITE

Pe data de 13 iulie 2007, vor avea loc seminarele de evaluare (follow-up) a managerilor de gradinite, participanti la programul de dezvoltare profesionala din cadrul proiectului „Educatie pentru Toti – Initiative de Actiune Rapida”. Se preconizeaza a fi certificati si abilitati profesional in domeniu 1222 manageri din republica.

Cu aceasta activitate se incheie componenta Dezvoltarea profesionala a managerilor din gradinite, in cadrul careia C. E. PRO DIDACTICA a avut misiunea de a presta servicii de dezvoltare manageriala pe parcursul a 4 luni (aprilie-iulie 2007).
Speram ca achizitiile facute si planurile de actiuni elaborate de fiecare manager prescolar sa aiba un impact pozitiv si durabil asupra fiecarui copil si asupra dezvoltarii institutiei de educatie timpurie si prescolara in ansamblu.
Exprimam recunostinta pentru parteneriat eficient Ministerului Educatiei si Tineretului, in persoana directorului de proiect, dna Viorelia MOLDOVAN-BATRINAC, Viceministru, si tuturor Directiilor Raionale si Municipale de Invatamint, Tineret si Sport.

Rima Bezede,
Coordonator proiect

OLYMPUS DIGITAL CAMERA