PROGRAM DE FORMARE DE FORMATORI PENTRU PERSONALUL DIDACTIC DE NIVEL LICEAL ŞI GIMNAZIAL ÎN DOMENIUL EGALITĂŢII ŞI NEDISCRIMINĂRII

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) şi Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice din România (ECPI), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, anunţă un concurs de selectare a unui grup de 18 formatori care vor participa la un program de formare de formatori pentru personalul didactic în domeniul egalităţii şi nediscriminării.

Programul de instruire va consta din 2 sesiuni de formare în domeniul egalităţii şi nediscriminării a câte 3 zile fiecare, în perioada martie-mai 2015. Formatorii care vor fi selectaţi în urma programului de instruire vor livra în calitate de formatori  câte o instruire-cascadă pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial în domeniul egalităţii şi nediscriminării  în perioada mai-septembrie 2015.

Scopul programului constă în abilitarea profesională a formatorilor personal didactic de nivel liceal şi gimnazial în domeniul egalităţii şi nediscriminării.

Programul de instruire a formatorilor va fi pregătit şi livrat de experţi din România care au o vastă experienţă în acest domeniu, cu asistenţa juriştilor de la CRJM.

Sunt eligibile persoanele care sunt formatori sau potenţiali formatori pentru personal didactic de nivel liceal şi gimnazial, interesaţi de instruirea personalului didactic de nivel liceal şi gimnazial în domeniul egalităţii şi nediscriminării.

Persoanele eligibile se pot înscrie expediind CV-ul cu indicarea experienţei de formator pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial la adresa de email: (doina.munteanu@crjm.org) pînă pe 6 februarie 2015, ora 17.00. În titlul mesajului se va indica: Concurs pentru ToT în domeniul egalităţii şi nediscriminării – formator personal didactic.

La selectarea formatorilor se va lua în calcul egalitatea de gen şi diversitatea candidaţilor, experienţa acestora în calitate de formator pentru personalul didactic de nivel liceal şi gimnazial, precum şi capacitatea candidaţilor de a disemina informaţia unui număr larg de persoane din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *