SE ANUNȚĂ COMPLETAREA GRUPURILOR LA PROGRAMUL DE FORMARE A FORMATORILOR ÎN EDUCAȚIA ADULȚILOR

ead

Centrul Educațional PRO DIDACTICA, în parteneriat cu organizația DVV Moldova, anunță completarea grupurilor de cursanţi pentru  programul de instruire Formare de formatori în educația adulților, care include trei module a cîte două zile.

Primul modul se va desfășura în perioada 25-26 octombrie 2016 (cu începere de la orele 10.00 în prima zi), la Centrul Educațional PRO DIDACTICA, str. Armenească 13, mun. Chișinău. În luna noiembrie urmează să fie realizate următoarele 2 module, după care va avea loc certificarea.

Programul se adresează persoanelor interesate de instruirea adulţilor în diverse domenii, în special, reprezentanţilor ONG-urilor locale și regionale care prestează servicii de instruire.

Printre subiectele care vor fi abordate se numără:

  • Principiile organizării instruirii destinate adulţilor
  • Competenţele formatorului
  • Analiza aşteptărilor formabililor
  • Analiza grupului-ţintă
  • Stiluri de instruire
  • Evaluarea programului de formare etc.

Cheltuielile legate de organizare: pauze cafea, prînz, materiale de curs, cazare, rambursarea cheltuielilor de transport pentru participanţi, vor fi acoperite de organizatori.

Persoanele interesate se pot înscrie pînă la data de 24 octombrie, la numerele de telefon +373 22 541994, +373 22 542977, 079562906 sau printr-un mesaj pe adresa: lnahaba@prodidactica.md

Programul de formare se desfășoară în cadrul proiectului Contribuții la profesionalizarea practicienilor în educația adulților, implementat de Centrul Educațional PRO DIDACTICA, în parteneriat cu organizația DVV Moldova, cu sprijinul financiar al DVV international. Scopul proiectului: a contribui la creșterea capacităților și lărgirea comunității de formatori care activează sau intenționează să desfășoare activitate în domeniul Educației non-formale a Adulților în Republica Moldova.