DRAGI COLEGI,

Cu multă bucurie, vă invităm să ne onoraţi cu prezenţa Dvs. la Conferinţa Pedagogilor Creştini din Republica Moldova, ediţia a X-a, care se va desfăşura în perioada 7-8 martie 2014.

Genericul conferinţei:Dexteritate pedagogică – de la abilitate la competenţă –  vine să răspundă noilor exigenţe din sistemul educativ, oferidu-vă suport competent în vederea împlinirii vocaţiei de a transforma vieţi şi a face o diferenţă în această lume.

La finele conferinţei veţi beneficia de certificatul de participare validat prin ştampila Instituţiei L. T. ”Elimul Nou” şi a Centrului Educaţional ”Pro Didactica”, acesta fiind valabil pentru acumularea de credite în procesul atestării.

Lucrările conferinţei vor începe la 7 martie, ora 9:30,în incintaL. T. ”Elimul Nou”, avînd suportul Bisericii Filadelfia, la adresaCalea Ieşilor 59.Înregistrarea va începe la ora 8.30.

Pentru o bună organizare a lucrărilor conferinţei, vă rugăm să confirmaţi participarea,pînă la 21 februarie 2014.Vom pune la dispoziţia fiecărui participant, masaşi suportul didactic.Invitaţii care vor avea nevoie de cazare, ne vor anunţa în prealabil.

De la Gara Auto/centrală vă puteţi deplasa la adresa noastră, Calea Ieşilor 59, cu troleibuzul 5 sau cu microbuzele nr. 171, 135, 136.

Anticipînd cu bucurie momentul revederii,
Director, Moga Ecaterina