VĂ INVITĂM LA UN PROGRAM ORIGINAL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ ŞI PROFESIONALĂ!

Centrul Educaţional PRO DIDACTICA anunţă înscrierea cadrelor didactice şi manageriale la trainingul „Căi în atingerea succesului personal şi a eficienţei profesionale de durată”, programat pentru  24-26 iunie 2014, facilitator: ECATERINA MOGA, directoarea LT „Elimul Nou”din Chişinău.Trainingul este binevenit pentru orice cadru didactic, îndeosebi pentru tinerii specialişti, care vor fi motivaţi să-şi dezvolte competenţe şi trăsături de personalitate ce le vor permite să obţină performanţe veritabile atât în domeniul personal, cât şi în cel public.

Programul de formare validează adevăruri durabile şi constituie un demers eficient în echiparea cu principii care asigură inclusiv  formarea competenţei de interrelaţionare – premisă în atingerea succesului profesional. Participanţii vor asimila o doză importantă de înţelepciune, înţelegere umană şi experienţă practică.  Ei vor deprinde  tehnici specifice de autocunoaştere  şi autoapreciere adecvată, cât şi deprinderi de trasare a expectanţelor realiste în vederea asigurării eficienţei personale, interpersonale şi a succesului profesional.

Trainingul cuprinde 15 şedinţe  de formare a câte 120 minute fiecare, în care se cuprind cele 7 deprinderi care duc la formarea şi dezvoltarea semnificaţiei unice.

Costul programului de formare este de 350 de lei de persoană, incluzînd taxa de participare, setul de materiale, pauza de cafea şi certificatul.

 

Termen de înscriere: pînă la 16 iunie 2014, pe adresa:  vpostica@prodidactica.md
sau la telefonul: 54 25 56; 069366848
Numărul de  locuri este limitat.
Certificatul oferit este valabil pentru procesul de atestare.