‼ În atenția cadrelor de conducere din instituțiile de învățământ general

Centrul Educațional PRO DIDACTICA, în colaborare cu Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Educație și Cercetare, organizează în luna februarie  (activități sincron: 9, 11, 16, 18 februarie 2022), în intervalul 14:00–17:00, cursul de formare continuă a cadrelor manageriale din instituții de educație timpurie, școli, centre de creație:  EVALUAREA CALITĂȚII ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL GENERAL (Formatori: Tonu Tamara, Lucia Argint).

Cursul oferă un suport metodologic ce ține de managementul calității în educație și, în parte, vine în întâmpinarea managerilor școlari în procesul de realizare a rapoartelor anuale de activitate – atât a instituțiilor de învățământ general, cât și a cadrelor de conducere. În special, cursul va fi util conducătorilor instituțiilor care în anul școlar 2022-2023 vor fi supuse evaluării externe în vederea acreditării sau evaluării externe periodice.
Costul programului de formare variază în funcție de numărul de participanți: 400-600 lei.
Instruirea se va realiza online. La finalul cursului se oferă certificat de absolvire.
Numărul de credite obținute: 6.
Pentru înregistrarea, vă rugăm să accesați link-ul: https://forms.gle/gjvSDeqwKuAHDb6B9
Înregistrarea este deschisă până pe 2 februarie.
Pentru mai multe detalii, vizitați pagina: http://prodidactica.md/servicii/ sau contactați-ne la numărul de telefon: 022 54 19 94.
Persoană de contact: Lilia NAHABA, coordonator program.banner Evaluarea calitatea