ÎNTRUNIREA SPECIALIŞTILOR PRINCIPALI RESPONSABILI DE EDUCAŢIE DE LA DRÎTS

Pe 2 noiembrie 2007 la Centru s-a desfasurat intrunirea Specialistilor principali responsabili de educatie de la Directiile Raionale de Invatamint. Scopul principal al activitatii a fost prezentarea din partea participantilor a rezultatelor concrete obtinute in teritoriu, in urma abordarii problemelor cu care se confrunta copiii din familiile dezintegrate.

La intrunire au participat 32 de specialisti, care au apreciat inalt utilitatea ghidului Invat sa fiu, devenit carte de capatii a dirigintelui si suport de lucru in cadrul diferitor activitati si actiuni ce vizeaza copiii aflati in dificultate. Aceasta a fost un raspuns la activitatile de formare a cadrelor didactice din republica, desfasurate de catre echipa de formatori in perioada aprilie – iunie 2007, in vederea sensibilizarii profesorilor asupra problemei copiilor ramasi singuri acasa.
Participantii au fost incurajati sa sprijine cu informatii din teritoriu rubrica speciala, care apare in revista Didactica Pro si pagina web Un viitor pentru copiii nostri, elaborata in cadrul proiectului.

Violeta DUMITRASCU,
coordonator de proiect