PROGRAM DE FORMARE PENTRU PROFESORII INTERESAŢI DE PREDAREA DISCIPLINEI OPŢIONALE ”EDUCAŢIE PENTRU ECHITATE DE GEN ŞI ŞANSE EGALE”

În cadrul proiectului Educaţie de gen pentru prevenirea şi combaterea discriminării, implementant de Centrul Educaţional PRO DIDACTICA, cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova,  se anunţă înscrierea a 80 profesori interesaţi de predarea disciplinei opţionale Educaţie pentru echitate de gen şi şanse egale, la un program de formare gratis, de 3 zile, în baza curriculumului actiualizat şi a unui set de materiale didactice noi.

Seminarul cu elemente de training este programat pentru perioada august – octombrie şi va avea loc la Centrul Educaţional PRO DIDACTICA (mun. Chişinău, str. Armenească 13), formatori: Viorica Goraş-Postică şi Loretta Handrabura.
Pentru participarea la concurs, fiecare profesor va prezenta un CV actualizat, o scrisoare de motivare, pe o pagină, în care va descrie raţiunile pentru care i-ar fi util un asemenea program. Experienţa de predare a acestui curs va fi o prioritate.
Dosarul se va expedia pe adresa: lnahaba@prodidactica.md,  pînă la 24 iunie curent.

Lilia NAHABA,
coordonator de proiect