VIZITE DE MONITORIZARE ÎN TERITORIU

Începînd cu 14 aprilie,  au început vizitele de monitorizare în şcolile implicate în cadrul  proiectului Comunităţi şcolare în acţiune: Crearea condiţiilor pentru persistarea în şcoală a elevilor din familiile social-vulnerabile. Aceste vizite se vor desfăşura pe toată perioada a lunilor aprilie şi mai. Drept scop a acestor vizite este  evaluarea calităţii de implementare a proiectelor. Monitorizarea se va efectua în baza unei fişe de monitorizare elaborate atît pentru formatori, cît şi pentru echipa proiectului.

Formatorii, vor asigura asistenţă, coaching şi consultanţă pentru activităţile extracurriculare. Aceştia sînt: Ludmila Afteni, Valentina Chicu, Vitalie Cîrhană, Olga Cosovan, Raisa Gavriliţă, Tatiana Lungu, Liliana Rotaru, Lia Sclifos, Rodica Solovei.
Echipa de proiect se va concentra pe monitorizarea implementării proiectelor din teritoriu, va oferi consultanţă pe marginea realizării proiectului  şi va veni cu sugestii şi recomandări pentru îmbunătăţirea activităţilor ulterioare.

Lilia NAHABA,
coordonator proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *