ANUNȚ!!!

Invităm formatorii în domeniul ECC să participe la proiectul de evaluare a implementării educației centrate pe elev în Republica Moldova. Proiectul își propune să determine în ce măsură eforturile UNICEF de a promova educația centrată pe elev prin instruiri, elaborarea curricula pentru instituțiile de formare continuă și inițială etc., s-au soldat cu succes. Concluziile evaluării vor contribui la evaluarea intermediară a Programului de Dezvoltare a Educației Incluzive 2011-2020.

Încurajăm formatorii în domeniul ECC să completeze chestionarul online. Acesta  poate fi accesat pe adresa https://goo.gl/X9rV5n.

Pentru a stimula completarea chestionarului, vom oferi respondenților, în mod aleatoriu, 4 vouchere la o rețea de librării, în valoare de 500 de MDL per voucher. Ne așteptăm la completarea chestionarului de către circa 40 de formatori.

Durata medie de completare a chestionarului este de 10 de minute. Rezultatele evaluării vor fi anonime. Termenul limită pentru completare este 2 februarie.

Vă mulțumim pentru implicare!

One thought on “ANUNȚ!!!”

  1. Îmi face plăcere şi chiar sunt cointeresat să particip. Am avut ocazia să particip şi la alte proeicte propuse de Pro Didactica şi am dat dovadă de punctualitate, dorinţa de a descoperi ceva nou, interesant. Sunt deschis spre colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *