CONFERINŢA ”DEZVOLTAREA EMOŢIONALA ŞI BENEFICIILE EDUCAŢIEI POZITIVE”

207_copCentrul Educaţional INGENIUM în parteneriat cu Asociaţia ACASA organizează cea mai mare conferinţă pentru părinţi cu participarea Irinei Petrea, renumita SuperNanny din România .
Conferinţa va aduce în faţa publicului un vorbitor şi un specialist de calitate, informaţii utile din domeniul educaţiei emoţionale a copilului, sesiune de întrebări ale părinţilor şi transfer de experienţă cu un expert din România şi cu alţi participanţi locali cu interes comun.

Scopul evenimentului este de a încuraja părinţii, bunicii, educatorii, specialiştii din domeniu să crească profesional şi să contribuie la educaţia emoţională a copiilor.

Conferinţa „Dezvoltarea emoţionala şi beneficiile educaţiei pozitive” este o şansă de a face cunoscute în mod direct şi personal ce înseamnă să creşti copii sănătoşi la minte şi la trup, astfel încât să ajungă oameni fericiţi, oameni independenţi şi de caracter.

Ce vei învăţa la aceasta conferinţă :

* Descoperirea şi (re)cunoaşterea nevoilor emoţionale proprii
* Identificarea nevoilor relaţionale proprii
* Evaluarea nivelului de dezvoltare emoţionala a copilului în funcţie de vârstă
*Dezvoltarea competenţelor emoţionale
*Dezvoltarea expresivităţii emoţionale
* Dobândirea unor strategii care facilitează dezvoltarea emoţională
* Tipuri de personalităţi
* Educaţia pozitivă şi beneficiile acesteia

Locaţie: Leogrand Hotel & Convention Center
Ora: 11.00 – 15.00
Perioada: 15 noiembrie 2014

Nu rataţi cel mai important eveniment de parenting al anului, înscrieţi-vă chiar acum şi asiguraţi-vă că va-ţi rezervat un loc  AICIhttps://docs.google.com/forms/d/1qBKXAoXCJDljehK2hs221DAExyYcvjvUzpFnEv-ibRI/edit sau la telefon 0607 90 901

Costul biletului: 200 lei

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!