ȘCOALA PROFESIONALĂ DIN BUBUIECI ÎN PRAG DE LANSARE A UNUI NOU PROGRAM DE FORMARE CONTINUĂ

devram_15.12

Orice încăpere – locuință, oficiu, sală de studiu etc. – poate deveni mai primitoare grație unor aranjamente florale sau ornamente naturale. Bunăoară, terariul, o combinație între un recipient de sticlă, de regulă un glob, de diferite dimensiuni, și diverse plante, suculente sau aeriene. Această spectaculoasă grădină în miniatură ocupă puțin spațiu, se întreține ușor și poate fi personalizată. Nu este greu de realizat și o poate face oricine. Totuși, în afară de dorință, inspirație și imaginație, sunt necesare anumite cunoștințe și dexterități.

Terariile de pe pozele alăturate au fost executate de profesori de la Școala Profesională din Bubuieci, în timpul unui masterclass desfășurat în cadrul proiectului Uniunii Europene ”DevRAM”, Partea I, sub îndrumarea dr. conf. Erzsebet BUTA, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, și dr. Timea BURU, inginer peisagist specializat în proiectarea, coordonarea amenajărilor și întreținerea spațiilor verzi. Acești profesori participă la un program de formare de formatori și se pregătesc să predea în cadrul Departamentului de formare continuă al instituției, a cărui ofertă va include în scurt timp și cursul ”Inițierea afacerii în creșterea plantelor decorative și designul floral”.

Dacă intenționezi să faci din arta florală o preocupare profesională ori una de suflet, în curând vei avea posibilitatea să urmezi acest curs. Pentru a te înscrie la el, telefonează la numărul +37322414971 sau trimite un mesaj pe adresa spbubuieci@yahoo.com

56352

 

9992411